Luxe vakantiewoning 'de Heerlijkheid Wimmenum' Adults Only

Fraai gelegen tussen het Noord-Hollandse polderlandschap, de duinen, de bossen en de kust, vindt u onze vrijstaande vakantiewoning  'de Heerlijkheid Wimmenum'.  Adults Only. Een uniek, in het groen verscholen vakantieverblijf, met volop ruimte op een perceel van maar liefst 380 m2.

Een eigen inrit, met afsluitbare poort, biedt toegang tot dit gezellige vakantiehuis. Desgewenst kan uw elektrische auto hier direct na aankomst aan de laadpaal. De fraai aangelegde siertuin  geeft meteen al het ultieme gevoel van rust en ontspanning. Rond de vakantiewoning zijn diverse terrassen aangelegd, zodat u op elk plekje in de tuin van zonsopkomst tot zonsondergang  kunt relaxen.

In dit paradijsje liggen wellnessfaciliteiten zoals een jacuzzi en een sauna, uiteraard met bijbehorende buitendouche, voorzien van warm- en koud water. Op de buitenbarbecue kunt u diverse gerechten bereiden. Daarna heerlijk eten aan de ruime picknicktafel. De buitenbarbecue is tevens te gebruiken als buitenkachel.  Maar vergeet ondertussen niet te genieten van het uitzicht op de duinen, en de bossen. En van onze hanen, kippen en geiten in de wei. 

En wat is er ontspannender dan aan het eind van de dag weg te dromen onder het prieel, met uitzicht op het kabbelende waterornament

'De Heerlijkheid Wimmenum' is gelegen in Wimmenum, tussen 'het Woud' en Egmond aan den Hoef  op ruim twee kilometer van strand. In de omgeving vinden we de badplaatsen Bergen aan Zee, Egmond aan Zee en Schoorl aan Zee. Wat verderop lonkt Alkmaar met zijn grachten, historische bezienswaardigheden en gezellige horeca. Ook het  dorpje Schoorl met in het centrum een indrukwekkend klimduin, is een prachtige pauzeplek  tijdens een fietstocht. Een absolute must is natuurlijk  het befaamde kunstenaarsdorpje Bergen, met zijn gezellige (kunst)markten. Vergeet daar niet de monumentale Ruïnekerk in het centrum te bezoeken. Rondom die kerk zijn talloze gerenommeerde  horecagelegenheden, modezaken en andere gezellige winkels.

Vanuit je vakantiehuis, zijn talloze wandel- en fietstochten te maken met een enorme variëteit aan routes. Teveel om op te noemen. Of pak de auto voor een rondrit door Noord Holland. Bezoek historische steden als Amsterdam en Haarlem. Aan de rand van Zaandam herleeft het verleden in openluchtmuseum de Zaanse Schans. Een verleden wat ook nog tastbaar aanwezig is in de eeuwenoude Zuiderzeestadjes Hoorn, Enkhuizen en Medemblik .


Het huis

Hal met garderobe, toilet en meterkast. Via de glazen schuifdeur loop je naar de luxe open keuken met aansluitend de woonkamer

Meer informatie

Faciliteiten

Recreatiewoning geheel privé gelegen op een kavel van 380 M2

Meer informatie

Omgeving

Duinen en bossen op 5 minuten loopafstand


Meer informatie